Moderne pakning og lagerservice

Becher-Madsen Service er en familieejet virksomhed med speciale i distribuering og pakning af produkter af enhver art. Ingen opgave er for stor eller lille, og kun fantasien sætter grænser for, hvad vi kan levere inden for pakning, emballering, etikettering m.m.

Vores store og moderne lagerhotel er udstyret med de nyeste og smarteste maskiner på markedet, hvorfor vi både effektivt og sikkert sørger for pakning og lagerstyring af din opgave.

Med kunden i fokus

Hos Becher-Madsen Service kan du trygt overlade din pakkeopgave til vores veluddannede og dygtige medarbejdere. Over hele linjen behandler vi produkterne med stor respekt, og vi går varsomt, men effektivt, ind til enhver opgave – lige fra modtagelsen til leveringen af produktet.

Vi sørger endvidere for at rådgive dig om din pakkeopgave, så du får en løsning, der dækker alle dine ønsker og behov. Med vedholdende kvalitet og højt engagement sørger vi for, at alle vores kunder – store som små – oplever samme høje service og kvalitet, uanset opgavetype og -størrelse.

Pakning, lagerhotel og meget andet

Becher-Madsen Service er det tættest du kommer på en totalløsning indenfor lagerservice. Vores pakkeri tilbyder alt lige fra pakning til containtertømning. Dette udføres af vores medarbejdere, som pt. er 65 dygtige fuldtidsansatte og freelancere. Vi har igennem 27 år opbygget et solidt firma, som ønsker at tilbyde vores kunder, en service uden grænser…

Tiderne skifter og Becher-Madsen Service følger med. Vi mener, at det er vigtigt at være med blandt nye teknologier og arbejdsgange. Derfor har vi oprettet en afdeling, som udelukkende håndterer pluk og pak. Vi har pt. fire bygninger, som er henholdsvis administration, produktion, lagerhotel og pakning. Herudover har vi en mindre vognpark bestående af en lastbil, flere varevogne og trucks. Vores nyeste investeringer, er indkøb af nye maskiner, herunder en ny etiketteringsmaskine og pakkemaskine.

Vi har haft mange større kunder igennem tiderne heriblandt Duracell, som vi bla. udførte displaypakning for. Læs flere af vores kundereferencer her.

Kontakt Becher-Madsen Service

Er du i tvivl om, hvorvidt vi kan hjælpe dig med din opgave? Eller ønsker du mere viden om vores services? Så er du meget velkommen til at kontakte os.
Se vores kontaktinformationer, ved at klikke her.

Becher-Madsen Service

Mandag-fredag: 08:00-16:00
Varemodtagelse: 08:30-15:30
I dag er det fredag, og vi holder åbent fra kl. 08:00 til kl. 16:00

 

Svalehøjvej 9A
DK-3650 Ølstykke
CVR.: 13535485

 

Tlf: +45 4716 1606
Email: info@becher-madsen.dk
Læs om generelle betingelser her