Pakning, lager- og transportservice uden grænser

Becher-Madsen Service er en moderne og familieejet lagervirksomhed, der håndterer en lang række forskellige opgaver inden for pakning og distribution af produkter. Vi varetager blandt andet følgende opgaver:

  • Indpakning, udpakning og ompakning
  • Emballering og etikettering
  • Lønpak, sampak og krympepak
  • Opfyldning og foldning af bl.a. salgsdisplays.

Ansvarlig og professionel pakning

Hos os behøver du ikke frygte halve pakkeløsninger eller sjusket udført arbejde. Vi går således hverken på kompromis med kvaliteten af vores pakkeopgaver eller servicen, hvorfor du – som kunde hos Becher-Madsen Service – trygt kan stole på at få løst opgaven i komplet overensstemmelse med egne ønsker og forventninger.

Pakning, lagerhotel og meget andet

Becher-Madsen Service er det tættest du kommer på en totalløsning indenfor lagerservice. Vores pakkeri tilbyder alt lige fra pakning til containtertømning. Dette udføres af vores medarbejdere, som pt. er 65 dygtige fuldtidsansatte og freelancere. Vi har igennem 27 år opbygget et solidt firma, som ønsker at tilbyde vores kunder, en service uden grænser…

Tiderne skifter og Becher-Madsen Service følger med. Vi mener, at det er vigtigt at være med blandt nye teknologier og arbejdsgange. Derfor har vi oprettet en afdeling, som udelukkende håndterer pluk og pak. Vi har pt. fire bygninger, som er henholdsvis administration, produktion, lagerhotel og pakning. Herudover har vi en mindre vognpark bestående af en lastbil, flere varevogne og trucks. Vores nyeste investeringer, er indkøb af nye maskiner, herunder en ny etiketteringsmaskine og pakkemaskine.

Vi har haft mange større kunder igennem tiderne heriblandt Duracell, som vi bla. udførte displaypakning for. Læs flere af vores kundereferencer her.

Her på siden kan du klikke dig rundt og læse meget mere om virksomheden samt vores produkter og services. Har du spørgsmål, eller ønsker du yderligere information, er du naturligvis også meget velkommen til at kontakte os. Se vores kontaktinformationer, ved at klikke her.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Becher-Madsen Service

Mandag-fredag: 08:00-16:00
Varemodtagelse: 08:30-15:30
I dag er det fredag, og vi holder åbent fra kl. 08:00 til kl. 16:00

 

Svalehøjvej 9A
DK-3650 Ølstykke
CVR.: 13535485

 

Tlf: +45 4716 1606
Email: info@becher-madsen.dk
Læs om generelle betingelser her