Professionel pakning, lager- og transportservice

Er du på udkig efter en seriøst og kvalitetsbevidst virksomhed, der tilbyder professionel lagerservice samt pakning og distribution af produkter? Så er du kommet til det rette sted.

Hos Becher-Madsen Service engagerer vi os i den enkelte kunde, og vi vægter dialogen til denne højt. Dette sikrer en korrekt løsning, der tilgodeser dine ønsker og behov.

Kompetent pakning

Fra vores moderne lager i Ølstykke besidder vi den rette mængde erfaring samt ekspertise til varetagelsen af enhver pakkeopgave. Vi har således igennem årene håndteret et væld af forskellige opgaver og yder den dag i dag samme høje service med kvalitet for øje, som vi har gjort siden firmaets begyndelse i 1988.

Med et moderne lager, kompetent og veluddannet arbejdskraft samt et stort gå-på-mod kan vi stå for alt lige fra emballering og etikettering til pakning af produkter. Vi har desuden et rummeligt lagerhotel, hvor der er plads til opbevaring og lagerstyring af dine produkter.

Pakning, lagerhotel og meget andet

Becher-Madsen Service er det tættest du kommer på en totalløsning indenfor lagerservice. Vores pakkeri tilbyder alt lige fra pakning til containtertømning. Dette udføres af vores medarbejdere, som pt. er 65 dygtige fuldtidsansatte og freelancere. Vi har igennem 27 år opbygget et solidt firma, som ønsker at tilbyde vores kunder, en service uden grænser…

Tiderne skifter og Becher-Madsen Service følger med. Vi mener, at det er vigtigt at være med blandt nye teknologier og arbejdsgange. Derfor har vi oprettet en afdeling, som udelukkende håndterer pluk og pak. Vi har pt. fire bygninger, som er henholdsvis administration, produktion, lagerhotel og pakning. Herudover har vi en mindre vognpark bestående af en lastbil, flere varevogne og trucks. Vores nyeste investeringer, er indkøb af nye maskiner, herunder en ny etiketteringsmaskine og pakkemaskine.

Vi har haft mange større kunder igennem tiderne heriblandt Duracell, som vi bla. udførte displaypakning for. Læs flere af vores kundereferencer her.

Kontakt Becher-Madsen Service

Ønsker du yderligere oplysninger om Becher-Madsen Service eller vores forskellige services, er du meget velkommen til at kontakte os.
Se vores kontaktinformationer, ved at klikke her.

Becher-Madsen Service

Mandag-fredag: 08:00-16:00
Varemodtagelse: 08:30-15:30
I dag er det onsdag, og vi holder åbent fra kl. 08:00 til kl. 16:00

 

Svalehøjvej 9A
DK-3650 Ølstykke
CVR.: 13535485

 

Tlf: +45 4716 1606
Email: info@becher-madsen.dk
Læs om generelle betingelser her