Containertømning og ompalletering

Becher-Madsen Service er din professionelle samarbejdspartner ved ompalletering og containertømning. Vi garanterer en korrekt håndtering af containere og paller lige fra modtagelsen til ompalleteringen af produkterne og den eventuelle lagerføring.

 

Effektiv og korrekt ompalletering

Med ompalletering vil produkter på paller fra eksempelvis US/CAI paller blive ompalleteret på godkendte EURO paller, som lever op til alle krav og regler i Skandinavien. Vi står altså for en korrekt ompalletering og stabling af dine produkter på paller med både transport og lageropbevaring for øje.

Vi sørger ydermere for ompalletering, hvor vi ompalleterer dine produkter fra store paller til mindre paller til eventuelle kampagnespots. Ingen opgave er altså for stor eller lille, og uanset opgavens omfang sikrer vi dig en effektiv og korrekt ompalletering af dine produkter.

 

Containertømning og lagerføring

Vi tilbyder typisk containertømning som en del af en totalløsning, hvor vi står for tømningen af din container, en korrekt palletering af produkterne og til sidst lagerføringen af dine varer på vores topmoderne lager.

Containeren fragtes altså direkte fra skibet ud til vores lager, hvor vi står for selve tømningen. Ved containertømning sørger vi naturligvis for at ajourføre de modtagne varer, så du er sikret, at det, du har bestilt, også er det, der er modtaget. Herefter føres pallerne ud på vores lager, hvor vi hurtigt og effektivt kan finde dem i vores opdaterede og professionelle lagersystem.

Vi tilbyder også viderebehandling af produkterne inden de skal sendes eller lagerføres. Dette kunne være etikettering, hvis f.eks. jeres produkter skal have en dansk label, eller krympepakning,som er en god løsning til at samle flere produkter i en pakke.
 
Vi tilbyder containertømning

Kontakt Becher-Madsen Service

Ønsker du at høre mere om vores services inden for ompalletering og containertømning, kan du til enhver tid kontakte os.
Se vores kontaktinformationer, ved at klikke her.

Del gerne