Cookies

Oversigt:
1. Ejeroplysninger

2. Hvad er Cookies?
3. Sådan sletter eller blokerer du for Cookies

4. Formål med Cookies på vores website


5. Google Analytics

6. Brug af personoplysninger
 
 
1. Ejeroplysninger
Becher-Madsen Service

Svalehøjvej 9A
3650 Ølstykke
 
Telefon: 4716 1606
E-mail: info@becher-madsen.dk
 
 
2. Hvad er Cookies?

En Cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores Cookies, og de kan ikke indeholde virus.
 
 
3. Sådan sletter eller blokerer du for Cookies
http://www.becher-madsen.dk/da/cookies
 
 
4. Formål med Cookies på vores website:

  • Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger
  • 
Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette over for annoncører
  • Målretning af annoncering, så vi kan vise dig de annoncer, vi tror er mest relevante, og hvor ofte den samme annonce vises

Sitet anvender Cookies fra en følgende tredjepart, der har adgang til de pågældende Cookies:
 
 
“_utma” (Google Analytics) – Denne cookie indeholder oplysninger om, hvor mange gange brugeren har besøgt siden, tidspunkt for første besøg, det andet besøg og det nuværende besøg.
 
“_utmb” (Google Analytics) – Denne cookie indeholder oplysninger om, hvor længe – cirka – besøget på websitet varer. (omtrentlig start og omtrentlig slut). Denne cookie forsvinder hurtigt igen.
 
“_utmc” (Google Analytics) – Denne cookie indeholder oplysninger om, hvor længe – cirka – besøget på websitet varer. (omtrentlig start og omtrentlig slut). Denne cookie forsvinder hurtigt igen.
 
“_utmz” (Google Analytics) – Denne cookie indeholder oplysninger om, hvor brugeren kommer fra (søgemaskine, søgeord, link).
 
“NID” (Google) – Denne cookie indeholder oplysninger om, hvad du som bruger besøger, således at Google kan annoncere relevant info til dig som bruger.
 
 
5. Google Analytics

Websitet bruger Cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.
Du kan fravælge Cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout
 
 
6. Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, medmindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger uden, at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, E-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.
 
Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.
Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.
 
Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Becher-Madsen Service, skal du rette henvendelse på info@becher.madsen.dk eller telefon: 4716 1606. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.
 
Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge Persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.
 
Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden, som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.
 
Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor retten til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores website.
 
I det omfang der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge Persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er usande eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.
 
Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Del gerne