Rådgivning

Hos Becher-Madsen Service er det førsteprioritet for os at investere i kundens tilfredshed, tillid og succes. Derfor vægter vi rådgivning af både vores potentielle, nye og eksisterende kunder højt, så de får en pakkeløsning, der modsvarer deres specifikke behov.

Dialog- og erfaringsbaseret rådgivning

Med mange år i branchen har vi en solid erfaring inden for logistik, pakning og distribution af en lang række forskellige produkter. Denne erfaring deler vi gerne ud af, og vi yder således med glæde rådgivning om alt vedrørende et pakkeprojekt – både før, under og efter en eventuel opgave. Gennem dialog lytter vi til dine ønsker og behov, hvor vi finder frem til den bedst mulige og mest rentable løsning, som opfylder alle dine krav.

Omfattende rådgivning og den totale løsning

Vi tilbyder totalløsninger, hvor du som kunde modtager rådgivning om alt lige fra design af emballage, pakning, distribuering, fragt og meget mere. Vi kan med andre ord tage dit produkt og udarbejde en samlet løsning, hvor der er tænkt på alt.

Med rådgivning fra os er du sikret en grundig og uvildig rådgivning, hvor alle muligheder tages i betragtning. Vi er ydermere i stand til at tænke ud af boksen, hvorfor du kan få skræddersyede løsninger tilpasset dine specifikke behov.

Skulle der være tale om en opgave, vi ikke har mulighed for at løse på egen hånd, har vi et bredt kendskab til branchen samt mange faste samarbejdspartnere. Du kan derfor stadig trygt overlade opgaven til os. Vi sørger i den forbindelse for rådgivning og sparring af høj kvalitet og grundighed, så du altid ved, hvad der skal ske hvornår, samt hvad du kan forvente.

Kontakt os

Oplev rådgivning af høj kvalitet og få det optimale ud af dit samarbejde med Becher-Madsen Service.

Ønsker du at høre mere om vores service inden for rådgivning, kan du til enhver tid kontakte os.
Se vores kontaktinformationer, ved at klikke her.

Del gerne