Etikettering

Hos Becher-Madsen Service har vi både erfaringen og ekspertisen til at udføre alle former for etikettering med stor omhyggelighed og præcision.

Alsidig, fleksibel og effektiv etikettering

Med en maskinpark bestående af moderne etiketteringsmaskiner, der alle besidder høj akkuratesse og fleksibilitet, kan vi håndtere etikettering af eksempelvis:

  • Tuber
  • Flasker
  • Dunke
  • Æsker
  • og flade emner.

Vi er således specialister i etikettering af alt lige fra runde til kantede emner, og kan blandt andet stå for pantmærkning af dine pantbelagte drikkevarer og ometikettering af produkter, så de påføres de rigtige forskrifter på rette sprog. Vælger du at lade os stå for din etiketteringsopgave, er du altså sikret en fejlfri og korrekt etikettering af dine emner, som lever op til alle lovmæssige krav i Skandinavien.

Igennem tiderne har vi haft mange større virksomheder i Skandinavien som kunder, heriblandt Derma, som vi også udførte etikettering for. Læs flere af vores kundereferencer her.

Hos Becher-Madsen Service har du endvidere mulighed for at bestille labels efter eget ønske til layout og design. Vi sørger for bestilling og print af dine labels, hvorefter vi står for den præcise etikettering.

 

Services etikettering

Kontakt Becher-Madsen Service

Ønsker du at høre mere om vores services inden for etikettering, kan du til enhver tid kontakte os.
Se vores kontaktinformationer, ved at klikke her.

Del gerne