Fragt

Becher-Madsen Service tilbyder også fragt. Vi har både egne lastbiler samt faste fragtleverandører, så vi – uanset præferencer eller type af fragt – varetager din opgave.

Du opnår desuden store besparelser på fragt af dine varer ved at komme ind under Becher-Madsen Services fragtaftaler.

Fleksibel og effektiv fragt

Med egne lastbiler tilbyder vi kurérkørsel primært for kunder i Nordsjælland. Her står vi selv for afhentning og levering af pallegods. Det skaber basis for en fleksibel fragt, hvor vi reagerer hurtigt på eventuelle hasteleveringer og overholder alle aftaler om leveringstider.

Ved transport i egne lastbiler står vi for fragten af langt de fleste varer, og vi har ekspertisen, uddannelsen og bilerne til at køre med alt lige fra farligt gods til køl og frys.

Eksterne fragtleverandører

Hos Becher-Madsen Service har vi ligeledes daglig afhentning af fragt som pallegods og pakkegods. Ved pakkegods samarbejder vi med Post Danmark, og ved pallegods har vi faste leverandører tilknyttet, som leverer til hele Danmark.

Uanset fragtform tilbyder vi dag-til-dag levering, forudsat at ordren er modtaget inden kl. 12.00.

Kunden i centrum

Vi sørger altid for at sætte os ind i vores kunders ønsker og behov for forsendelse. Vi forbereder os derfor bedst muligt på enhver opgave – stor som lille. Vi håndterer således den enkelte fragt med stor omhu og efter alle gældende regler inden for fragt. Dette er din sikkerhed for en fragt af særklasse, hvor både kvalitet og service er i fokus.

Kontakt Becher-Madsen Service

Ønsker du yderligere information om fragtmulighederne hos Becher-Madsen Service, er du meget velkommen til at kontakte os.
Se vores kontaktinformationer, ved at klikke her.

Del gerne