Lagerhotel til erhverv

Hos Becher-Madsen Service har vi et stort og topmoderne lagerhotel, hvor du som erhvervskunde har mulighed for at opbevare produkter og messestande.

 

Professionelt og personligt lagerhotel

Når du opbevarer dine produkter og messestande på vores lagerhotel, vil du få glæde af mange fordele. For det første kan du effektivisere egen tid og økonomi ved at benytte dig af vores lagerhotel, da du ikke selv skal bruge tid eller ressourcer på at finde produkter frem eller have en fast udgift til et lager. Dette er en fordel for bla. webshops, da de ønsker at holde deres priser nede, på et meget konkurrencepræget markedet.

Derudover vil du på vores lagerhotel få tilknyttet én fast kontaktperson, som varetager alt i forbindelse med opbevaring, afhentning samt levering. Dette sikrer dig en effektiv, personlig samt yderst professionel håndtering af dine varer.

 

Det betjente lagerhotel

Vores lagerhotel er betjent. Derved kan vores kunder bestille alle de produkter eller materialer, de skal bruge fra vores lageropbevaring. Vi sørger for at pakke og klargøre det til det tidspunkt, det ønskes modtaget eller afhentet. Såfremt du er en webshop eller på anden måde sender produkter fra dit lagerhotel, så tilbyder vi også pluk og pak service. Vi er beliggende tæt på København, hvilket er en fordel, såfremt du ønsker at se dine varer eller lager.

 

Lagerhotel med service uden grænser

Kontakt Becher-Madsen Service

Ønsker du at høre mere om vores lagerhotel, kan du til enhver tid kontakte os.
Se vores kontaktinformationer, ved at klikke her.

Del gerne