Mød Becher-Madsen Service

Becher-Madsen Service er en moderne og familieejet virksomhed med stolte traditioner inden for lagerservice og distribution af såvel små som store virksomheders produkter.

Bag om virksomheden

Virksomheden blev i 1988 startet af Hans Otto Madsen og er funderet på værdier om kvalitet, høj service og varetagelse af kundens interesser.

I dag drives virksomheden af sønnen Jonas Dalgaard Rose, som sammen med en medarbejderstab på 65 – bestående af fastansatte, freelancere og ungarbejdere – fortsat arbejder ud fra samme sunde og gode værdigrundlag.

Hos Becher-Madsen Service ønsker vi at skabe det bedst mulige arbejdsmiljø, og vi værner derfor om vores medarbejderes arbejdsforhold. Ikke blot fordi vi ønsker sunde og glade medarbejdere, men også fordi vi tror på, at medarbejdere i trivsel skaber bedre løsninger og resultater for vores kunder.

Bredt ekspertiseområde

Vi koncentrerer os i høj grad om områder som Pluk og Pak, lagerhotel samt distribution af produkter, og vi har i dag en bred kundegruppe, hvor den enkelte kunde har 1-2 faste kontaktpersoner tilknyttet. Dette betyder, at vi hurtigt skaber os et overblik og en forståelse for din virksomheds behov samt et indgående kendskab til det enkelte produkt.

Da vi beskæftiger os med en lang række forskellige produkter, kan vi blandt andet håndtere fødevarepakninger i vores godkendte pakkerum. Og siden 2011 har vi været godkendt til pakning af økologiske fødevarer i vores pakkeri.

Sikker, forsvarlig og ansvarlig virksomhed

Som pakke-, lager- og distributionsvirksomhed ønsker vi at sikre standarden, nytænkningen og kvaliteten over hele linjen. Vi holder os derfor opdaterede på alt lige fra relevant teknologi og viden til selve uddannelsen af vores personale. I 2014 er vi blevet godkendt som uddannelsessted for blandt andet en 4-årig lang uddannelse som “Lager- og terminalmedarbejder”.

Vi ønsker med andre ord at gå forrest og være en ansvarlig virksomhed, hvor flere unge kan få en uddannelse samtidigt med, at vi sikrer vores kunder de bedst mulige resultater – hver gang.

Kontakt os

Ønsker du at høre mere om vores services inden for pakning, er du mere end velkommen til at kontakte os.
Se vores kontaktinformationer, ved at klikke her.

Del gerne