Sterling

 Sterling Polish Compagny A/S

Sterling Polish Compagny A/S
Vi har i flere år samarbejdet med BMS omkring en lagerhotelløsning. Derudover hjælper BMS os med pakning af displays, pakning af opvasketabs og i enkelte tilfælde etikettering af produkter. Vi er yderst tilfredse med BMS, der er særdeles effektive, hurtige og omstillingsparate.

Det er meget vigtigt for os med en dygtig samarbejdspartner i et generelt meget hårdt marked. Vi kan kun give BMS vores bedste anbefalinger.

 
Hans G. Rasmussen
Direktør, Sterling Polish Compagny A/S

Af andre engroskunder kan nævnes:
engros_01
Fredsted
Fredsted teer er udviklet, så de passer de nordiske smagsløg.
engros_02
Erik Bagger
Hos Erik Bagger Denmark kæmper vi for at udrydde kedeligt design og bringe nyt liv i hverdagen.
engros_03
Dynamic Sport
New Zealand owned and operated company, specializing in supplying quality, well priced and innovative sporting equipment and teamwear.
engros_04
CC Company
Værktøjet skal være i orden, når du står i et køkken. Det skal være nemt at bruge, være af god kvalitet og så gør det ikke noget, at det er miljøvenligt og kan bruges igen og igen.
engros_07
Nikon
Nikon Danmark – At the heart of the image
engros_06
Pfizer
I Pfizer Danmark ønsker vi gennem vores sundhedsfaglige aktiviteter at bidrage til udviklingen af et stærkt dansk sundhedsvæsen.
engros_08
Multi-Tabs
Vi har udviklet nogle af de bedste vitaminer, mineraler og kosttilskud på markedet, igennem omfattende forskning, udvikling og moderne teknologi.
engros_09
Grohe
Quality, technology, design and sustainability. Four brand values that illustrate our commitment to creating exceptional experiences.

Del gerne