Pluk og Pak

Pluk og Pak er et tretrins-system hos Becher-Madsen Service:

1. Du sender den ordre, din kunde har afgivet pr. mail til os.

2. Vi håndterer og plukker ordren fra lageret.

3. Vi pakker og sender ordren til din kunde.

Produktet bliver kort fortalt plukket og pakket efter bestilling.

 

Vores Pluk og Pak-kunder

Inden for Pluk og Pak servicerer vi en lang række forskellige kunder. Vi har således både mindre webshop-kunder med behov for en smule lagerplads og større engros-kunder, som kan have behov for op til mere end 100 pallepladser på vores lagerhotel.

Ingen kunder er for store eller små, og ved Pluk og Pak får alle den samme gode og professionelle service med fokus på kvalitet og grundighed. Vi sætter os altså ind i den enkeltes kundes behov for forsendelse og håndterer alt lige fra farligt gods til personlige plejeprodukter.

Vi har haft mange større kunder igennem tiderne heriblandt Wasa, som vi bla. udførte ompakning for. Læs flere af vores kundereferencer her.

 

Effektiv og professionel Pluk og Pak-service

Med Pluk og Pak hos Becher-Madsen Service er du garanteret en effektiv pakning og hurtig levering. Kommer ordren ind inden kl. 12.00, bliver produktet plukket, pakket og afsendt, så kunden modtager den allerede næste dag.

Ved enhver pakkeforsendelse – via vores Pluk og Pak-system – bliver modtageren af pakken desuden pr. mail informeret om, at der er en pakke på vej fra din virksomhed med vores Track&Trace-system.

 

Vi tilbyder pluk og pak hos Becher-Madsen Service

Kontakt Becher-Madsen Service

Ønsker du at høre mere om vores service inden for Pluk og Pak, kan du til enhver tid kontakte os.
Se vores kontaktinformationer, ved at klikke her.

Del gerne